Gyilkosság

Szex után vágta el a nő torkát a miskolci gyilkos - videó

Előbb szexelt vele, majd brutálisan megverte és elvágta áldozata torkát a miskolci gyilkos. A gyanúsított egy cseh férfi, aki miután megölte a nőt, vonatra szállt, Füzesabonyban fogták el. Mindent beismert.

2024.05.06 18:28ma.hu

Beismerte a bűncselekmény elkövetését a kihallgatásán a múlt héten Miskolcon történt gyilkosság gyanúsítottja - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi főkapitány-helyettese hétfőn a vármegyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón.

Miskolczi István elmondta, a körözés elrendelése után mintegy két órával a Füzesabonyi Rendőrkapitányság járőrei igazoltatták és előállították a 26 éves cseh állampolgárságú férfit, aki ellen emberölés miatt folytatnak eljárást.

Felvették a kapcsolatot a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központtal is, ahonnan segítséget kaptak a férfi azonosításában - fűzte hozzá. Közölte, az elkövető nem rendelkezik lakcímmel, igazoltatásakor és előállításakor sem voltak nála személyi iratok.

Az esetet ismertetve elmondta, a 26 éves férfi múlt pénteken a miskolci Tiszai pályaudvar melletti füves-bokros területen elvágta a nyakát egy 48 éves lakcím nélküli, de Miskolcon tartózkodó nőnek.

Korpás Lajos, a főkapitányság vizsgálati osztályának vezetője arról tájékoztatott, hogy a férfi, aki egyáltalán nem tud magyarul, mintegy három éve hagyhatta el Csehországot; azóta cél nélkül járta Magyarországot és a környező országokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.