Egy palesztin férfi megölte a barátnőjét, és annak anyját Kaposváron

Vágólapra másolva!
Egyetlen éjszaka alatt ölt meg két nőt egy palesztin férfi: a barátnőjét, és annak anyját a vád szerint. Mindezt minden bizonnyal azért, mert az anyának nem tetszett, hogy a férfi agresszíven viselkedik egyetemista lányával. A gyilkosságok után tüzet gyújtott a házban, hogy ne gyanakodjanak gyilkosságra. Aztán egész egyszerűen elhagyta Magyarországot. 
Vágólapra másolva!

A gyilkossággal vádolt férfi 2018-ban Németországban élt, ott ismerkedett meg egy magyar lánnyal, aki egyetemi tanulmányai részeként egy szemesztert töltött külföldön.

Kapcsolatuk hamar komolyra fordult, a férfi a fiatal lányt a családjának is bemutatta Izraelben.

Közben ő is többször elment a lányhoz, aki az anyjával élt egy kaposvári albérletben.

Utóbbi nem nézte jó szemmel lánya kapcsolatát, mivel a férfi nagyon féltékeny volt barátnőjére és el akarta érni, hogy az ne találkozzon más férfiakkal a felügyelete nélkül.

A férfi agresszív, számon kérő viselkedése miatt a lány szakított vele, de másnap kibékültek, így pár nappal később, ismét náluk aludt.

A hajnali órákban felkelt és barátnője mellől átment a másik szobában alvó édesanyához, akinek egy puha anyaggal befogta orrát és száját, és megfojtotta.

Ezután meggyújtotta az asszony ágyat, és megvárta, amíg a berendezés lángra kap, majd visszament a még mindig alvó lányhoz, akit szintén megfojtott.

Forrás: ügyészség

A férfi ebben a szobában is több helyen tüzet gyújtott, majd a szoba erkélyére menekült és segítségért kiabált, mintha a tűzet nem ő gyújtotta volna.

Forrás: ügyészség

A tűztől a lakás nagyrészt kiégett, és csak a gyors oltásnak köszönhető, hogy nem terjedt tovább más lakosokra is.

A férfi egyáltalán nem sérült meg, egy nap után kiengedték a kórházból.

Már onnan szervezni kezdte hazautazását. Miután kiengedték a kórházból, Izraelbe utazott, vagyis még azelőtt elhagyta az országot, hogy a szakértői vizsgálatokból kiderülhetett volna, hogy a két nő nem a tűz miatt halt meg.

A férfi ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki, de azóta sem tudták elfogni. Az izraeli igazságügyi hatóságoknál kezdeményezett kiadatási eljárás jelenleg is folyamatban van. Most a távollétében emeltek vádat ellene.