Rákay Philip: A keresztényüldöző villáját mától üldözött keresztények használhatják. Kádár és Apró pöröghet a sírjában...

Vágólapra másolva!
Nem gondoltam volna, hogy harminc esztendővel a rendszerváltoztatás után is érhetnek még szimbólum értékű élmények, a bűnös rendszer lezárásával kapcsolatban. Márpedig ez történt. Ma a miniszterelnök ünnepélyesen adta át a kommunista Kádár János egykori villájának kulcsát II. Efrém Ignác szír ortodox pátriárkának, s így az ingatlan a legjobb kezekbe, az üldözött keresztény egyház használatába került - írja Facebook-oldalán Rákay Philip.
Vágólapra másolva!

Ma örüljünk annak, hogy mostantól olyan emberek használhatják a Cserje utcában álló házat, akik egy rendkívül szomorú, ám annál nemesebb ügyért harcolnak: az üldözött keresztények megmentéséért. Elképesztő még kimondani is, de sajnos igaz, a föld mára leginkább üldözött vallási közösségét úgy hívják: kereszténység. A magyar kormány Hungary Helps programja ebben a küzdelemben igyekszik segíteni. - írja Rákay Philip, majd a Gyurcsány-házaspárra utalva hozzáteszi:

A teljes bejegyzés itt olvasható: