Ünnep

Zsák krumplit ajándékozott munkatársainak a külügyminisztérium

A szokás hatalma.

2020.12.12 13:18ma.hu

A külügyminisztérium tíz kiló krumplit és hét kiló almát osztogatott munkatársainak - írta meg a Népszava egy belső levélre hivatkozva.

„Tekintettel arra, hogy ebben a nehéz járványügyi időszakban minden ember számára komoly kihívásokat jelent a mindennapok megszervezése, a minisztérium szeretne a kollégáknak a karácsonyi ünnepek alkalmából egy praktikus ajándékcsomaggal kedveskedni” – idézi a lap a levelet, amit a Külgazdasági- és Külügyminisztérium munkatársai kaptak a napokban. Eszerint a csomag „hazai termelőktől származó jó minőségű 1 doboz szabolcsi alma válogatást (7kg) és 10 kg burgonyát tartalmaz”.

A krumpli épp reneszánszát éli a magyar politikában, nemrégiben még a parlamenti patkóban is feltűnt pár kiló. A jobbikos Jakab Péter akarta Orbán Viktor elé tenni a borsodi időközi választás fideszes győzelme után, de ebben végül megakadályozták, és Jakabot négymilliós büntetésre ítélték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.