16 éve, hogy a szégyen napján a baloldali hecckampánynak köszönhetően az anyaország cserben hagyott sok millió magyart

Vágólapra másolva!
Már 16 éve, hogy a szégyen napján a baloldali hecckampánynak köszönhetően az anyaország cserben hagyta sok millió magyar testvérünket - írta a közösségi oldalán Varga Judit igazságügyminiszter.
Vágólapra másolva!

2010 óta a nemzeti kormány döntéseivel (többek között a kettős állampolgárság és a nemzeti ősszetartozás napjának bevezetésével) igyekezett begyógyítani a sebeket, melynek köszönhetően folyamatosan erősödik a kötelék a külhoni és az anyaországi magyarság között. Ugyan a baloldal egy része már belátta hibáját és elnézést kért a 16 évvel ezelőtti szégyenletes uszításért, de a főbűnös azóta is büszke akkori tettére - írta a miniszter.

A bejegyzést alább olvashatja el:

2004-ben december 5-én Magyarországon két kérdésben tartottak országos ügydöntő népszavazást: a kórházak privatizációjával kapcsolatban,illetve a magukat magyar nemzetiségűnek valló nem magyar állampolgárok kedvezményes honosításáról.

A népszavazás azonban mindkét kérdésben eredménytelen volt az alacsony részvétel miatt döntően annak köszönhetően, hogy a baloldal bojkottálta a szavazást, 23 millió román munkavállaló bevándorlásával riogattak akkor. Tulajdonképpen éveken keresztül hergelték az embereket a határon túli magyarok ellen.