Koronavírus-járvány

Karácsony: a vírus áldozata lett a 28 éves Balogh Lajos józsefvárosi képviselő

Balogh Lajos, a "Paci", a civil, az aktivista, a zenész, a kultúrember.

2020.11.02 18:31MTI

A koronavírus 28 évesen vitte el Balogh Lajos józsefvárosi önkormányzati képviselőt, "nagyszerű fiatalembert, a legbátrabbak egyikét" - írta Karácsony Gergely főpolgármester hétfőn a Facebook-oldalán.

"Minden erejével, szóval és tettel küzdött a megkülönböztetés minden formája, a kirekesztés és a gyűlöletkeltés ellen, a cigány és nem cigány magyarok együttéléséért." Balogh Lajos, a "Paci", a civil, az aktivista, a zenész, a kultúrember - fogalmazott a főpolgármester.

Azt írta, Balogh Lajos letaglózóan rövid életében hatalmas és súlyos örökséget hagyott ránk, megfelelni neki, hitét és akaratát továbbvinni a mi kötelességünk immár.

Balogh Lajos a Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP-Szolidaritás jelöltjeként került a józsefvárosi képviselő-testületbe.

Utolsó bejelentkezése :'(

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.